Eerste dagen Bonaire!
Door: patriciavdbroek
Blijf op de hoogte en volg Patricia
02 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Hallo iedereen!
31/01/12 begon dan eindelijk mijn avontuur! 12.45 uur in Nederland ging ik vliegen vanaf schiphol naar Bonaire! In totaal ben ik ruim 12 uur onderweg geweest. De vlucht zelf was gelukkig heel soepel verlopen. Ik vloog met de KLM, het personeel was heel aardig, ik had gezellige mensen naast me zitten, gelukkig had ik een eigen scherm waarop ik bijvoorbeeld Gooische vrouwen kon kijken! (ik wilde er een wijntje bij bestellen, voelde me helemaal thuis, maar ik dacht ik moet nuchter aankomen haha) en ik had me ipod mee, en wat boekjes. Ik had een overstap in Aruba, dat was wel even taai, aangezien je ruim 10 uur hebt gevlogen, en op Aruba ruim een uur moet wachten. De vlucht van Aruba naar Bonaire duurde maar 25 minuten. Dus uiteindelijk kwam ik rond 20.00 uur (in Bonaire) aan. Ik werd opgehaald door een aantal jongens van het Plaza Resort zelf met een stoere jeep. En toen kwam het leukste.. mijn kamer was nog niet schoongemaakt, dus toen mocht ik heerlijk in een grand suite slapen van het hotel zelf. Echt een hele ruime kamer met geweldig uitzicht op het strand! De volgende dag (1 februari) moest ik me om 11 uur s'ochtends melden bij personeelszaken,(Mirva) zij heeft mij het rooster gegeven voor de aankomende tijd.Ik zit sinds een paar minuten in mijn eigen kamertje, maar dit is ook prima te doen. Ik deel de kamer met een Nederlands meisje, zij is een 3 dagen eerder aangekomen dan ik. Het is erg gezellig, en het leuke is dat zij ook Horeca ondernemend management studeert.
Ik heb gisteren en vandaag vrij gekregen om Bonaire te verkennen en bij te komen van de reis,(en aan het tijdverschil te wennen, het is hier 5 uur vroeger) maar ik voelde me nogal eenzaam aangezien ik hier niemand kende. Me zus is hier op vakantie tot as zaterdag, dus ik ben haar op gaan zoeken en met haar ben ik lekker naar het strand geweest, en uiteten geweest en lekker wezen snorkelen. Maar ik leer steeds meer leuke stagiaires kennen hier, dus ik voel me steeds meer op me gemak!
Morgen gaat mijn eerste dag dan eindelijk beginnen! ik moet om 8.00 uur s'ochtends starten tot 17.00 uur.
(een werkdag is in principe 9 uur per dag)Ik begin bij de front office tot zondag. En vanaf maandag ga ik op alle afdelingen een dagje lopen. En daarna weer front office.
AYO!
AYO!
03 Februari 2012 - 07:38
Esther:
patrieeeees. ik ben me nu aan het klaarmaken voor schiphol! hihi, jij hebt het al helemaal goed daar zie ik.:D hou me op de hoogte he. we gaan skypen!! xxxxx -
03 Februari 2012 - 07:54
Hoi Patries:
Klinkt allemaal heel spannend. De foto's zien er ook geweldig uit. Hier sneeuwt het! Heel veel plezier en blijf je volgen.
Marianne en Rob -
03 Februari 2012 - 10:20
Nathalie:
Lieve Pat,
Ziet er echt top uit daar, heeeerlijk jaloers, nu het hier aan het sneeuwen is en we binnenkort kunnen gaan schaatsen..
Mooie kamer, en leuk dat je al wat leuke mensen begint te ontmoeten!
Ik blijf je volgen hooor, dus blijven schrijven!
Wanneer kun je skypen?
X liefs -
03 Februari 2012 - 11:11
Nicoline :
Hej patries. Ziet er heerlijk uit zeg! Geniet er van! Ik lees je volgende verhaal wel weer :-) -
03 Februari 2012 - 12:16
Kees R.:
Hey nicht je ben precies op het goeie moment vertrokken er legt hier nu 10m sneeuw kunnen geen kant op haha mooie site
groeten Kees -
03 Februari 2012 - 12:42
Corrie Hoogeveen:
Hoi Patries, Wat leuk je reisverslag en je site, helemaal top! Het ziet er goed uit daar op Bonaire, heerlijk die zon. Geniet ervan, hier sneeuwt het en vriest het dat het kraakt. Geniet lekker van het mooie weer en succes. Groetjes Tante Corrie -
03 Februari 2012 - 20:16
Papa:
hee trice,
wil je de foto's de volgende keer graag recht zetten? nu krijg ik een stijve nek van het schuinkijken.
geniet van het mooie weer, wij ruimen wel sneeuw op.
groetjes,
Je vader. -
06 Februari 2012 - 16:33
Jack Van Den Broek:
Hallo Tries.......
Hoe is het met je, lekker warm zeker.
Hier ligt sneeuw en ik heb van de week bij papa op noren leren schaatsen.
dikke kus Jack ook van mama en dani -
14 Februari 2012 - 19:27
Myrthe Voshaart:
hoi patricia,
van harte gefeliciteerd !!!!!!!!!!!!!!!!
ik zie aan de foto's dat je erg mooi weer hebt.hadden wij dat maar(hihi).
veel plezier.
groet myrthe ;-)
p.s. mischien mailen we nog een keer
14 Februari 2012 - 19:29
Linde Voshaart :
gefeliciteerd met je verjaardag!
geniet je van het mooie weer?
ik hoop van wel want wij hebben dat ook wel nodig (haha!)
groeten van linde (en papa)