Op naar alweer mijn laatste weekje Bonaire! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Patricia Broek - WaarBenJij.nu Op naar alweer mijn laatste weekje Bonaire! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Patricia Broek - WaarBenJij.nu

Op naar alweer mijn laatste weekje Bonaire!

Door: patriciavdbroek

Blijf op de hoogte en volg Patricia

11 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallo iedereen!

Jaja het begint echt op te schieten.. morgen over een week stap ik weer het vliegtuig in terug naar Nederland.. Heel erg gek idee!

Een reden om nog even extra te genieten deze week. Woensdag ben ik met 2 meiden naar de openlucht bioscoop chill out geweest. Er draaide een hele goede film die pas 12 juli in de bioscoop is met Mel Gibson. (Get the gringo) we gingen er heen met ons in middels vaste vervoermiddel; de TUKTUK! Die jongen die die tuktuk heeft opgezet hier op Bonaire is enorm bezig met het promoten, want het bestaat pas een paar maanden. Ik wil hem daar natuurlijk wel bij helpen ,dus bij de front office promoot ik het heel erg door middel van flyers en ik heb al een aantal ritten/tours voor hem geregeld/verkocht, dus kan vaak voor een vriendenprijsje overal heen gebracht worden. Ideaal!

Van de week was Nick jarig. Een jongen die ook werkt bij de front office. Hij vierde zijn verjaardag op Plaza. Hij gaat veel om met de Antilliaanse werknemers hier. Dus was een van de weinige stagiaires op het feestje, maar het was heel gezellig, lekker drankje erbij en gekletst en toen was het ineens 5.30 uur in de ochtend haha. Gelukkig hoefde ik de dag erna pas om 15.00 uur te beginnen.

Vrijdag avond ben ik gezellig weer bij de Havana en Karels Beach bar uit geweest, het was weer een gezellig ouderwetse avond, ga het toch wel missen hoor die knusse kroegjes, maar het uitgaan is wel veel beter in Nederland.

Vandaag was ik ook een dagje vrij, heb lekker aan het zwembad gelegen en gezwommen in de zee. S’middags lekker een ijsje gehaald met een nieuw meisje Pauline. Zij gaat voor 3 maanden werken bij onze duikschool.

Zaterdag heb ik gezellig EK gekeken in city cafe. Iedereen was in het oranje, het leek net of ik even weer in Nederland was. Voor ons begon de wedstrijd om 12.00 uur dus ik kon mooi precies voor het werken nog even kijken. Alleen jammer van het eind resultaat he..

Het is wel echt tijd om naar huis te gaan als het om mijn huis gaat.. het is natuurlijk geen paleisje, alles is oud en overal zitten gaten, maar op dit moment hebben we zoveel veel mieren, kakkerlakken en kikkers. Mijn vader had de deuren dicht getaped in maart, maar aangezien het orkaan seizoen nu is begonnen regent het wat vaker en begin het tape een beetje los te laten. Ik heb nu 4 kikkers aan mijn deur hangen. (Zie foto)

Van de week veel aan mijn schoolopdrachten gewerkt, ik heb deze gisteren ingeleverd, als het goed is krijg ik dinsdag feedback erover. En donderdag zal ik waarschijnlijk mijn eind beoordeling krijgen. Heerlijk om dat straks afgerond te hebben!

Ik ga nu mijn laatste werkweek in! Donderdag is mijn laatste dag! Daarna heerlijk 4,5 dag vakantie houden. Dat wordt zonnen,zonnen,zonnen. Ik moet natuurlijk wel een beetje bruin terugkomen.

Volgende week zal ik alweer mijn laatste verslag plaatsen.

Tot snel!

Veel liefs uit Bonaire,